head_bg3

nyheter

Inward Crazy Volume!Fire sylindret potensial for motorsykkel med stor slagvolum

På den 20. China International Motorcycle Expo 2022, som nettopp ble avsluttet i november, vil alle produsenter komme ut med sine egne firesylindrede motorer!

Mobo firesylindret modellprodusent

I øynene til motorsykkelspillere er det et konsept om "alle ting er dårligere, bare fire sylindre er høye".Med den økende konkurransen på hjemmemarkedet har innenlandske store produsenter rullet opp.Plassering av motorsykkel med stor slagvolum: avansert, underholdende og personlig tilpasset, mer og mer populær blant unge motorsykkelbrukere.For tiden er det ikke så mange firesylindrede motorsykler som enkeltsylindrede og dobbeltsylindrede motorsykler på markedet.Hva er de populære fordelene med firesylindrede motorsykler?

 Motorsykkel firesylindret motor

-Bilde fra Motu Motu Travel

Først og fremst er lyden god.For mange ryttere, når deres egne lydbølger knuser andre, kan de fremheve sin egenart.Lyden av en firesylindret motorsykkel vil friste noen motorsykkelførere.Den firesylindrede motorsykkelen har en iboende rytmefordel, som er mer kontinuerlig og rik, og låter veldig behagelig.

Motorsykkel lyd

- Bildet er fra Wuji Research Institute

Den andre er dens kjørekvalitet.Firesylindermotorsykler er overlegne enkeltsylindrede og dobbeltsylindrede motorer når det gjelder å kjøre og kjøre jevnt, fordi hver sylinder er en uavhengig sylinder, og lufttrykket er større og jevnt.Det kan sørge for at hele bilen er veldig jevn og behagelig å kjøre uten rykk.Når du skrur opp gassen, kan du fortsatt føle kjøreopplevelsen.

Firesylindret motorsykkel

-Bildet er fra Zhou Xingxing som sa at bilen var stjålet

Det tredje er at spillerne har en sterk følelse for de firesylinder motorsykkel modell.Utviklingen av den firesylindrede motorsykkelen i Kina er relativt sen.Tidligere ble den firesylindrede motorsykkelen importert med stort slagvolum.Men med oppgraderingen av innenlandsk motorsykkelproduksjonsteknologi lanserte store innenlandske produsenter nye modeller for den firesylindrede motorsykkelen for å møte spillernes forventninger til superkraft og mekanisk sans.

Når det gjelder å hjelpe motorsykkelproduksjon, etablerte POSITIVE POWER i 2018, som den første innenlandske motorblokkprodusenten i Kina som introduserte plasmasprøyteteknologi og utstyr for motorsylinderhull, et sylinderhullsplasmasprøyteteknologisenter.

 Termisk sprøyting Termisk sprøyting

 

Det hjemligemotorhar utviklet seg raskt de siste årene, og plasmasprøytesenteret med positiv konstant kraft har offisielt gått inn i æraen med stor forskyvning, og tilbyr tilpassede avanserte dobbelsylindere, firesylindrede og åttesylindrede motorsykkelmotorblokktjenester for mange kjente innenlandske motorsykkelprodusenter, og vellykket bruk av sylinderhullsplasmasprøyteteknologien på samarbeidende produkter for å oppnå masseproduksjon.

Denne teknologien kan i stor grad redusere den totale vekten og drivstofforbruket til motoren, forbedre korrosjonsmotstanden til motorensylinderboring, reduser friksjonen til sylinderboringen, og forbedre motorytelsen, for å bidra til friheten til å kjøre fort!


Innleggstid: Nov-09-2022

  • Tidligere:
  • Neste: