head_bg3

nyheter

Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd. er en profesjonell FoU-leverandør av motorsylinderblokk.TPS-administrasjonsmodus brukes i daglig produksjonsstyring.TPS er kombinasjonen av initialene til Toyotas produksjonssystem, som betyr "Toyota-produksjonsmodus".Zhengheng har introdusert TPS i hele prosessen med produktdesign, produksjon og salg siden 2004.

I TPS-ledelse er det et verktøy som heter «creative Kung Fu», som skal forbedre det daglige arbeidet for å få bedre arbeidseffekt.Denne modellen har trengt inn i hjertene til ansatte på alle nivåer.

201612020500236822

Mange gode forbedringer har dukket opp i selskapet.Følgende er en forbedring gjort av Huang Ping, ingeniør i Zhengheng Co., Ltd., som handler om et ekstra hjelpeposisjoneringsstøttepunkt som brukes for mekaniske produkter som motorsylinderblokk i prosesseringsprosessen, i tillegg til hovedposisjoneringsoverflaten.For noen mekaniske produkter, på grunn av begrensning av form eller størrelse og andre faktorer, vil posisjonering av produktene med de teoretiske tre punktene og den ene siden føre til bøyningsdeformasjon og forskyvning av produktene, noe som ikke bidrar til behandlingskvaliteten.Derfor, i armaturets design, i tillegg til hovedposisjoneringspunktet (overflaten), skal den tilsvarende hjelpestøtten legges til delene som er enkle å påvirke endringen av produktkvalitet i skjæreprosessen for å unngå ulykker og oppnå formålet med forbedre produktbehandlingskvaliteten.

201612020500482220 201612020500487204

I Zhengheng Co., Ltd. er det fortsatt mange gode forbedringer.Det er innsatsen og den kontinuerlige forbedringen til Zhengheng-ansatte som gjør det mulig for Zhengheng å betjene hver kunde med effektiv produksjon og levering og motorsylinderblokk av høy kvalitet.


Innleggstid: 22. oktober 2021

  • Tidligere:
  • Neste: