head_bg3

nyheter

Den 23. oktober 2017 ledet visepresident Wang i perlemøbelgruppen gruppens ledere og sjefene for mer enn 20 bedrifter i forsyningskjeden til Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd.

 

微信图片_20210908164822

 

Hvorfor organiserte flere sjefer i møbelindustrien en delegasjon til en motorsylinderprodusent?

Opprinnelig er temaet for denne utvekslingen "the way of Evergreen Foundation - lean management"!

Sjefene for alle bedrifter besøkte først produksjonsverkstedet for motorsylinderblokker til Zhengheng kraft.Ledelsen på stedet og forklaringen på produksjon på stedet ble utført av Luo Hong, leder for personalavdelingen.

 

微信图片_20210908164839

(sjefer for bedrifter besøker Zhengheng kraftproduksjonsanlegg lean management Kanban)

Siden 2007 har Chengdu Zhengheng Power Co., Ltd. samarbeidet med FAW Toyota og ansatt tre eksperter innen produksjon, teknologi og personell for å bli i fabrikken i fem år.Siden 2011 har det sendt ledere på alle nivåer til Japan for å trene i grupper!Etter mer enn 10 års praksis, full deltakelse og kontinuerlig implementering, har det etablert en modell for mager produksjon i produksjonsindustrien i Sichuan.Zhengheng power forfølger ikke bare kontinuerlig fremgangen innen slank produksjon, men har også gjennomført lean production-forelesninger og casedemonstrasjoner for mange bedrifter i Sichuan.

Li Fengjun, visepresident for administrasjon og personell i Zhengheng-makten, fungerte som hovedtaler for denne slanke operasjonsutvekslingen.Li Fengjun har jobbet i Zhengheng power i nesten 20 år, har samlet rik erfaring med implementering av lean produksjon og bedriftsledelse, og har gjentatte ganger gjennomført lean ledertrening og publisitet for ulike bedrifter på vegne av Zhengheng power.

微信图片_20210908164844

(Zhengheng power Li Fengjun deler kunnskap om lean management med bedriftssjefer)

Under utvekslingen viste Li Fengjun historien og milepælene for Zhengheng powers implementering av lean-drift, den kreative innsatsen gjort av ansatte og de representative implementeringsresultatene av lean-produksjon til de tilstedeværende bedriftsrepresentantene.Samtidig legger den frem for sjefene for alle virksomheter her hvordan man solid kan fremme lean produksjon i selskapet.

微信图片_20210908164849

(gruppebilde av Liu-fan, daglig leder for Zhengheng power, og administrerende direktører i forskjellige bedrifter)

Utvekslingen om «lean management» har utløst gnister mellom to ulike bransjer.Bedriftslederne som kom til Zhengheng power roste Zhengheng powers læring og praksis for å fremme lean management.

Zhengheng Power vil fortsette å tilby høykvalitets motorblokker og motordeler til den globale kraftgassturbinindustrien i fremtiden.


Innleggstid: 10. september 2021

  • Tidligere:
  • Neste: